Ladbrokes Odds

Ladbrokes er en engelsk bookmaker, der har været en markant aktør på det britiske marked i mange år. Internetsiden Ladbrokes.com begyndte i år 2000, og har i dag mere end 2 millioner registrerede brugere i over 200 lande.

Ladbrokes tilbyder sportsbetting i et bredt omfang. Alt fra de mere ’normale’ sportsgrene såsom fodbold eller tennis, til mere obskure sportsgrene såsom Vinter-OL. De tilbyder også liveodds, og har noget at spille på stort set hele døgnet rundt.

Hjemmesiden er let og overskuelig, og tager ikke lang tid at lære at finde rundt i.

Ladbrokes Odds

Sportsbet hos YAYbet

Hos YAYbet kan du kaste dig ud i spændende spil på de sportsgrene der interesserer dig, YAY! Siden er godkendt af de Danske spillemyndigheder, og leverer en bred vifte af mulige sportsgrene til forskellige slags bets. Siden er har et minimalistisk layout, og betting delen er meget brugervenligt. Inden der er lavet en indbetaling, er der mulighed for at lære de forskellige knapper at kende ved et spil for sjov. Der er et utal af sportsbegivenheder med høje odds som man kan spille på, enten med alm. sports bets, eller med live bets mens kampen udspiller sig.
Ved tilmelding til siden får man 100% bonus på det første indskud, op til hele 1000kr.

YAYbet Odds

Odds hos Betsafe

Hos Betsafe kan man finde et hav af forskellige sportsgrene at spille på. Siden udbyder nemlig odds på næsten alle sportsgrene, og så har Betsafe efterhånden været på markedet i mange år. Spillesiden er godkendt af de danske spillemyndigheder til at drive spillevirksomhed, og der er altid gode odds at hente hos den stærke bookmaker. Prøv et spil hos Betsafe, der har et slogan der lyder: ”Win on almost anything”.

Lige nu er der mulighed for store præmier, ved at spille på Champions’ League, NBA og Bundesliga, og gives der en bonus af op til 1000 kr. ved tilmelding!

Betsafe Odds

Unibet Odds

Hvis du har ledt efter et sted, hvor du kan oddse på næsten alle sportsgrene. Så er I dag din heldige dag. Unibet er nemlig dét site hvor du vil få opfyldt alle dine odds-behov, og hvor du garanteret vil finde netop dén sportsgren som du har længes efter at spille på.

Unibet fik deres godkendelse af Spillemyndigheden i 2012, og er derfor underlagt kontrol og overvågning fra denne myndighed, som sikrer spillerne at spil foregår på retfærdig og sikker vis. Udover at være sikker, kan siden prale af at have Danmarks bedste Live Betting og tårnhøje odds, noget som hélt sikkert kan bruges til at skabe ekstra gevinster over sin velkomstbonus på 1000kr! Unibet giver nemlig alle nye kunder en velkomstbonus på op til 1000kr ved at give 100 % af det første indskud som bonus.

Unibet Sportsbook

Betsson Sportsbetting

Betsson er en af de førende udbydere af sportsbetting i Danmark. Siden blev godkendt af de Danske spillemyndigheder i 2012, og er som en af de første på markedet fuld licenseret og kontrolleret af disse. Dette gør registrering utrolig nemt, idet det eneste man skal bruge er sin NemID. Betsson har i flere år vundet priser for at være et af de bedste spillesider i hele verden, og man kan tydeligt se hvorfor. Siden er fyldt med forskellige sportsgrene og underholdningsbegivenheder som man kan spille på, og der er separate faner til almindelige bets og livebets, begge med overskuelige tabeller over alle mulige odds. Der er en registreringsbonus på 50% af det første indskud op til 1000kr.

MrSpil.dk - Vind op til 2.000.000 kr

Gamblingsider.dk reklamerer for lovlige online poker-, kasino- og bettingsider, der er godkendt af de Danske Spillemyndigheder.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ændringer i dansk lovgivning eller fejl på denne hjemmeside.
Copyright © 2023 Gambling Sider