Ladbrokes Odds

Ladbrokes er en engelsk bookmaker, der har været en markant aktør på det britiske marked i mange år. Internetsiden Ladbrokes.com begyndte i år 2000, og har i dag mere end 2 millioner registrerede brugere i over 200 lande.

Ladbrokes tilbyder sportsbetting i et bredt omfang. Alt fra de mere ’normale’ sportsgrene såsom fodbold eller tennis, til mere obskure sportsgrene såsom Vinter-OL. De tilbyder også liveodds, og har noget at spille på stort set hele døgnet rundt.

Hjemmesiden er let og overskuelig, og tager ikke lang tid at lære at finde rundt i.

Ladbrokes Odds

Ladbrokes bonus

Lige nu tilbyder Ladbrokes alle nye kunder op til 500 kroner i Freebet. Hvad man skal gøre er, at registrere sig og indtaste den korrekte promotionskode, og samme dag som registreringen placere et enkelt væddemål på 50 kroner eller mere – sportsgren er helt op til dig selv. Derefter vil Ladbrokes matche indsatsen med et freebet på 500 kroner. Første odds skal være på 50 kroner eller mere til minimum odds 2.00. Freebet-tilbudet udløber efter 7 dage.

Sportsbetting Sikkerhed

Det er nemt og sikkert, at både indbetale og udbetale hos Ladbrokes, og kan foregå på følgende måder: Visa-kort, Mastercard, Maestro, Neteller, Click and Buy, Bankoverførsel, Western Union, Paypal, Moneybookers, Entropay, Ukash eller INSTADEBIT. Ved indbetaling via kort lyder minimums indskuddet på 60 kroner, og det samme beløb er minimum for udbetaling – indbetaling sker øjeblikkeligt og udbetaling via kort kan tage op til 5 dage, men der skal ingen gebyrer betales, hvis man gør det på den måde. Når man opretter en konto hos Ladbrokes, skal man selv sætte en indskudsbegrænsning, der tillader kunder at begrænse det beløb de kan sætte ind på deres konto på enten daglig, ugentlig eller månedlig basis. Disse beløb kan til enhver tid revideres.

Det er kun tilladt at spille hos Ladbrokes, hvis man er over 18 år. Spilleselskabet går meget op i, at deres kunder har kontrol over deres gambling, og medarbejderne i kundeservice modtager træning/information om spilleproblemer. Det er muligt at tage kontakt til dem, og derefter evt. blive ”selvudelukket” i imellem 1 og 5 år, efter kundens eget ønske.

Ladbrokes garanterer et sikkert miljø, og laver derfor sommetider undersøgelser af de oplysninger, som deres kunder giver, for at beskytte både sig selv og deres kunder imod svindel.

Ladbrokes har siden starten af år 2012 haft dansk licens, og det er derfor muligt at spille lovligt i Danmark, hvor man let og sikkert kan logge ind via Nem-ID.

Ladbrokes Kundeservice

Mange bookmakere tilbyder normalvis livechat-kundesupport til deres kunder, men desværre er Ladbrokes ikke én af dem. Brænder man inde med at problem, og vil i kontakt med Ladbrokes, kan man derfor godt blive nødt til at have lidt tålmodighed. Man kan kontakte dem pr. email, hvilket naturligvis godt kan tage lidt tid før man får svar på, eller man kan ringe til deres gratisnummer. Begge disse tilbud er til rådighed med dansktalende service, men det skal dog bemærkes, at der umiddelbart kun vil være svar indenfor deres åbningstider, som er hverdage fra klokken 9-23.

Kom i gang og opret dig gratis hos Ladbrokes i dag!

Tilladelsesindehaver: Ladbrokes International Limited
Adresse:
Line Wall Road 57/63
POBOX 199
Gibraltar


Gamblingsider.dk reklamerer for lovlige online poker-, kasino- og bettingsider, der er godkendt af de Danske Spillemyndigheder.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ændringer i dansk lovgivning eller fejl på denne hjemmeside.
Copyright © 2023 Gambling Sider