Unibet Odds

Hvis du har ledt efter et sted, hvor du kan oddse på næsten alle sportsgrene. Så er I dag din heldige dag. Unibet er nemlig dét site hvor du vil få opfyldt alle dine odds-behov, og hvor du garanteret vil finde netop dén sportsgren som du har længes efter at spille på.

Unibet fik deres godkendelse af Spillemyndigheden i 2012, og er derfor underlagt kontrol og overvågning fra denne myndighed, som sikrer spillerne at spil foregår på retfærdig og sikker vis. Udover at være sikker, kan siden prale af at have Danmarks bedste Live Betting og tårnhøje odds, noget som hélt sikkert kan bruges til at skabe ekstra gevinster over sin velkomstbonus på 1000kr! Unibet giver nemlig alle nye kunder en velkomstbonus på op til 1000kr ved at give 100 % af det første indskud som bonus.

Unibet Sportsbook

Sportsgrene og væddemål

Der er utallige sportsgrene man kan oddse på hos Unibet, og de har uden tvivl det største udvalg når det kommer til odds på ishockey, basketball, tennis og vintersport – og det er kun begyndelsen! – der er også andre sportsgrene som vandpolo, cyclo-cross og pesapallo som man kan oddse på. Udover det store udvalg af sport at oddse på, er der mulighed for at se mange af kampene, live på deres hjemmeside! Igennem Live Betting siden kan man nemlig klikke på den begivenhed man ønsker at se, for at begynde gratis live streaming af fodbold, håndbold, cykling og mange andre sportsgrene.

Odds på mobilen

Unibet har et unikt tilbud til dets spillere, og har gjort det muligt at spille med på farten, så det er nu muligt at oddse når det passer DIG! Med den smarte Unibet Pro app til Android og iOS, der udover at tillader dig at lave væddemål, også kan give dig masser af information om hold, spillere og fodbold-ligaer – aldrig mere vil du løbe tør for samtaleemner! Der er også andre handy app’s fra Unibet, som Unibet Stat Centre og Unibet Sports TV-Guide, der kan hentes fra Google Play eller Apple’s App-store.

Lige nu giver Unibet ovenikøbet 100kr til risikofrit spil for nye kunder! Det er supernemt at prøve et risikofrit spil for 100kr, da det eneste du behøver at gøre er at spille for 100kr. Hvis dit spil er tabt, betaler Unibet pengene tilbage indenfor 2 arbejdsdage.


Scan koden på din mobil for at begynde!
Unibet QR Mobile Sportsbook

Kampagner og bonusser hos Unibet

Unibet tilbyder lige nu en velkomstbonus på op til 1000kr til nye spillere på siden. Ved det første indskud får man nemlig fordoblet det indsatte beløb, så du ved en indbetaling af 100kr får 100kr i bonus oveni!

Udover den fede velkomstbonus, tilbyder Unibet lige nu en odds-garanti på udvalgte kampe. Kampagnen hedder ”90 minuts garanti” og går ud på, at hvis kampen ikke går hjem i overtiden – så får du hele din satsning tilbagebetalt! Tilbuddet gælder for alle satsninger lavet på African Cup of Nations kampe.

Registrering og udbetaling

Registrering hos Unibet kunne ikke blive nemmere. Det eneste du skal bruge for at blive medlem er dit NemID, sådan at Unibet kan bekræfte at du er mindst 18 år gammel. Indskud kan laves vha. alle store kredit- og debetkort, og udbetaling kan ske igennem akkrediterede betalingssider såsom NETeller, Skrill eller eWire – eller bare via en ganske normal bankoverførsel.


Gamblingsider.dk reklamerer for lovlige online poker-, kasino- og bettingsider, der er godkendt af de Danske Spillemyndigheder.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ændringer i dansk lovgivning eller fejl på denne hjemmeside.
Copyright © 2023 Gambling Sider