Pokerstars

Spiller du poker online, har du helt sikkert oplevet at det kan være svært at finde spil og spillere hvis du ikke lige holder dig indenfor tidsrummet mellem eftermiddag og nat. Har du lyst til at spille døgnet rundt, kan du ikke undvære en konto hos PokerStars, der er verdens største pokerrum siden 2006 og dermed tilbyder modstandere fra alle tidszoner.

Pokerstars

Pokerstars har stabil software

Et pokersites software er afgørende for hvordan du som bruger og spiller oplever at spille poker. Tager du dit spil seriøst, vil du hurtigt blive træt af ustabil software. Her rammer PokerStars igen plet med deres størrelse og erfaring, i det de udvikler deres helt egen software, som er videreudviklet over mange år og har ry for at være markedets bedste og mest stabile. Spil og turneringer afvikles gnidningsfrit og uden problemer.

Spiller du gerne Turneringer?

Online poker bliver først rigtig sjovt, hvis man begynder at spille i turneringer. Det er også her de store præmiesummer ligger og venter. Pokerturneringer får adrenalinen til at pumpe i langt højere grad end singlespil, og det er spænding over længere tid. Ikke overraskende er PokerStars som verdens største, det pokersites der har flest turneringer at spille med i og de højeste pengepræmier at vinde. Hver eneste dag er der tusindvis af nye pokerturneringer på sitet i alle prislejer. Ugens højdepunkt hos PokerStars er turneringen Sunday Million, hvor flere end 6.000 pokerspillere fra hele verden dyster om en million. Ikke kroner, men dollars! I ugen op til søndag, kan du deltage i kvalifikationsturneringer og sikre dig en plads i søndagens store brag. Du kan også spille med i satellitter til European Poker Tour.

Sikkerhed og penge

Sikkerhed er vigtig i valget af pokersite. Det jo dine penge det hele handler om og ofte større summer der skifter hænder.  PokerStars vægter sikkerheden meget højt og har specielle konti til spillernes penge, der er helt adskilt fra resten af virksomhedens finanser. Samtidig anvendes al den bedste kryptering og sikkerhedssoftware der findes. Når du indsætter penge på din konto hos PokerStars kan du spille for pengene med det samme og når du gerne vil trække penge ud igen garanterer de at hævningen er godkendt inden for 72 timer. I praksis oplever vi at der ofte ikke går mere end et par timer før en udbetaling er godkendt.

Mød verdens bedste Pokerspillere

Hos PokerStars kan du møde nogle af verdens bedste og mest kendte pokerspillere. Siger navne som Chris Moneymaker, Daniel Negreanu og danske Theo Jørgensen dig noget? De er blot få af de professionelle pokerspillere du finder hos PokerStars.

Tilmeld dig nu og få enten 100% Velkomstbonus eller $20 Gratis

Alle pokerspillere har brug for en konto hos PokerStars. Har du ikke én endnu, så skynd dig at tilmelde dig her. Du har to velkomsttilbud at vælge imellem: Enten kan du bruge koden DK100, hvor du modtager en velkomstbonus på 100% op til $600, eller koden FREE20, hvor du modtager $20 gratis at spille for. Hvad venter du på?

Kom i gang og opret dig gratis hos Pokerstars i dag!

Tilladelsesindehaver: Reel Denmark Limited
Adresse:
Athol Street 33-37
IM1 1LB Douglas
Isle of Man


Gamblingsider.dk reklamerer for lovlige online poker-, kasino- og bettingsider, der er godkendt af de Danske Spillemyndigheder.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ændringer i dansk lovgivning eller fejl på denne hjemmeside.
Copyright © 2023 Gambling Sider