Danske Spil Poker

Danske Spil har naturligvis i lang tid været en af de utvivlsomt førende gambling sider i Danmark. Men det har ikke været muligt at spille poker hos danske spil, før tilbage i januar 2012, hvor Danske Spil i samarbejde med bwin.party lancerede deres første pokerklient nogensinde.

At siden netop er lavet i samarbejde med bwin.party er en rigtig god ting for Danske Spils kunder. Ud over, at det betyder, at Danske Spil bliver en del af det tredjestørste pokernetværk, så betyder det også, at der bliver tilbudt en solid og brugervenligt software med en rigtig god trafik og et rigtig stort udvalg af turneringer, som man kender det fra bwin.party’s egne sider – du kan endda selv vælge, hvorvidt du vil spille på et ’dansk bord’ eller på et ’internationalt bord’.

Danske Spil Poker

Danske Spil Poker Bonus

Som ny kunde hos Danske Spil Poker er du berettiget til en velkomstbonus, også selvom du skulle have en Danske Spil-konto i forvejen. Så længe du er ny kunde i pokersammenhæng har du krav på din bonus.

Det foregår således, at første gang, du laver en overførsel til Danske Spil Poker, skal du skrive VELKOMMEN i bonusfeltet, og du får derefter din bonus, der lyder på 100% af dit første indskud. Indskuddet må være op til 1000 kroner. Pengene vil herefter blive indbetalt løbende til din konto alt imens du spiller. For hver dollar du raker får du 2 point. Du har i alt 60 dage til at indløse bonussen.

Poker Kampagner

Danske Spil Poker tilbyder op til flere kampagner. I øjeblikket har de den såkaldte ’Torsdagstussen’, hvor det er muligt helt gratis at spille med om tusinde kroner fra klokken 21.00 dansk tid.
Udover det har Danske Spil Poker promotion-tilbud, hvor man for eksempel kan vinde en plads ved World Poker Tour National London – eller måske i Vienna, Mauritius eller Vejle?

Danske Spil Sikkerhed

Det er meget sikkert at spille hos Danske Spil, der naturligvis har dansk licens, og derfor kontrolleres af Spillemyndigheden.
Det er muligt at indbetale med Dankort, Visa, MasterCard, Diner Club, Maestro, Danske/Nordea Netbank og eDankort. Minimumsindbetalingsbeløbet lyder på hele 200 kroner, men det er gebyrfrit at betale med dankort, visa og netbank, mens der med andre betalingskort tillægges en mindre procentdel.

Det er ganske nemt at indbetale penge til sin konto hos Danske Spil Poker, det er strakt værre, når man ønsker at udbetale. Her bliver nemlig, af sikkerhedsmæssige oversager, nødt til at ringe til Danske Spil før man kan få det gjort, eller også kan man vælge at sætte en max saldo for sin spillekonto, der gør, at enhver overskridelse af denne resulterer i automatisk udbetaling, hvilket kan være en meget god idé, hvis man har svært ved at få taget pengene ud på egen hånd.
Det er desværre ikke muligt, at spille hos Danske Spil Poker direkte over internetbrowseren, men det er ikke besværligt at hente det selv.

Poker Kundeservice

Danske Spils kundecenter har åbent alle dage mellem 9-24. I dette tidsrum er det muligt at ringe til dem, hvor de blandt andet har en telefon til specifikke spørgsmål angående poker. Det er også muligt at kontakte dem per e-mail, eller over facebook, hvor de bemandet hver dag fra klokken 9-22.

Tilladelsesindehaver: Danske Licens Spil A/S
Adresse:
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby
Danmark


Gamblingsider.dk reklamerer for lovlige online poker-, kasino- og bettingsider, der er godkendt af de Danske Spillemyndigheder.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ændringer i dansk lovgivning eller fejl på denne hjemmeside.
Copyright © 2023 Gambling Sider